Šiam šampanui vynuogės yra auginamos trijuose Grand Cru Cote des Blancs kaimeliuose: Cramant, Chouilly ir Mesnil sur Oger, o galutinį vyno mišinį sudaro trijų skirtingų derliaus metų ąžuolo statinėse brandinti vynai.
Blyškios aukso spalvos šampanas pasižymi intensyviu ir kompleksišku aromatu, kuriame juntami citrinos, antaninių obuolių, persikų, citrininių morengų, imbiero bei kokoso drožlių kvapai. Burnoje vynas - sausas, gausios rūgšties, kreminės tekstūros bei ilgai trunkančio poskonio, kuriame išryškėja kreida.
Tiekti 9-12 °C temperatūros, kaip aperityvą, su austrėmis, jūros gėrybėmis, keptu otu, gardintu bešamelio padažu, keptos lašišos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros