Vynuogių sultys dalimis fermentuojamos betoninėse ir nerūdijančio plieno talpose. Vynas prieš išpilstymą į butelius nėra nei filtruojamas, nei skaidrinamas. Dėl ilgo kontakto su tamsiomis 'Pinot Gris' vynuogių žievelėmis, sultys nusidažo švelnia oranžine spalva. Toks vyno tipas dažniausiai išskiriamas kaip "orange wine".
Gintaro spalvos su oranžiniais atspalviais vynas pasižymi gaiviu prinokusių baltųjų vaisių aromatu. Geltonųjų kriaušių, antaninių obuolių kvapus praturtina pievų žalumynų natos. Skonyje dominuoja gaivus, sultiškas šviežių vaisių skonis.
Tinka veganams.
Patiekti 10–12 °C temperatūros prie intensyvaus - kreminio skonio patiekalų, tokių kaip daugiaryžis su baravykais, grilyje kepto kiaulienos, lašišos kepsnio, baltos žuvies patiekalų su troškintų daržovių garnyrais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros