Šis vynas - biodinaminio ūkininkavimo produktas. Vynuogės skinamos atskirame vynuogyne, kurio vynmedžių amžius apie 40 metų ir tik iš itin nokių uogų, kurios renkamos lapkričio mėn. Visas vyno gamybos procesas vykdomas rankiniu būdu. Sveikos vynuogės 8 savaites fermentuojamos atvirose medinėse statinėse, vėliau vynas nupilamas nuo nuosėdų ( vynuogės nespaudžiamos) ir nefiltruojamas.
Raudono aukso geltonumo spalvos vynas, obuolių, kriaušių, geltonųjų slyvaičių, laukinių bičių medaus aromatų. Burnoje skonis vaisiškas ir minerališkas. Toks vynas dar vadinamas Orangewine arba Vin naturel.
Likutinis cukrus vyne -2g/l, sulfitų - 30-50 mg/l.
Tiekti 8-10° C prie mėsos patiekalų su aštresniais padažais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros