Someljė darbas: gėrimų meniu sudarymas, aptarnavimas, praktiniai įgūdžiai.
Praūžus Lietuvos Someljė čempionatui kviečiame į atvirą Lietuvos someljė mokyklos organizuojamą paskaitą apie someljė darbo ypatumus ir specifiką: gėrimų meniu sudarymas, aptarnavimas, reikalingi praktiniai įgūdžiai.
Paskaitą veda geriausias 2021 m. Baltijos šalių someljė Narimantas Miežys - sertifikuotas, Louis Roeder Grand Prix 2012 Lietuvos someljė čempionas, Duval – Leroy Grand Prix 2013 m. Lietuvos someljė čempionas, Bodegas Protos Grand Prix 2014 m. Lietuvos someljė čempionas, 2012 m. Baltijos Vana Tallinn someljė čempionato vicečempionas, Lietuvos someljė Taittinger Grand Prix 2017 čempionato vicečempionas, Pasaulio (2013), Europos (2012) someljė čempionatų dalyvis, baigė „Wine and Spirit Education Trust“ (WSET) studijų III lygio programą, Vyno spėjimo čempionato „Nosis 2015″ nugalėtojas.
Taip pat – šių metų Lietuvos Someljė čempionato nugalėtojos Kamilės Bartusevičiūtės mentorius.
Informacija ir registracija: info@someljemokykla.lt ar tel.: 8 5 213 84 31
Kaina: 40 €
Data: 2022-09-29, 18:00
Vieta: Stumbrų g. 15, Vilnius
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros