• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Someljė ir Someljė Pro studijų programa

Data ir laikas:
2022-09-12 18:00

Vieta:
Someljė mokykla, Stumbrų g. 15, Vilnius

Kaina:
1200.00 €

Aprašymas

Someljė studijų programa yra suskirstyta į tris semestrus. Semestrai trunka iki 4 mėnesių, po kiekvieno iš jų laikomas egzaminas.

Bendra studijų trukmė – pusantrų metų. Studijas galima nutraukti po kiekvieno semestro ir prisijungti prie kitos grupės po pusmečio.

Someljė PRO studijos tai prailgintos pagrindinės someljė programos studijos. Pasirinkę someljė PRO  programą,  mokysitės papildomose, pasirinktose paskaitose apie kitus gėrimus. Kiekvieną paskaitą  degustuojami 4-6 vynai ar kiti gėrimai. Per visą kursą (3 semestrus) degustuojama apie 300 skirtingų vynų.

Mokomoji medžiaga: studentai gauna dalomąją medžiagą, vynų vertinimo lentelę ir  degustacines taures.
Sertifikatas: išlaikiusiems egzaminus įteikiamas someljė mokyklos baigimo pažymėjimas, kuris yra pripažįstamas Lietuvos someljė asociacijos.

Turinys

Someljė ir Someljė Pro studijos:

I semestras. Pasaulio vyno įvairovė (vyną gaminančios šalys, klimatas, vyno regionai, vynuogės, gamybos būdai), praktinė vyno ir maisto derinimo paskaita. Degustauojama po 4-6 vynus, iliustruojančius paskaitos temą. 

II semestras. Variacijos ir individualumas (vyno stiliaus skirtumai ir priežastys, nacionalinės vynuogės), susipažinimas su stipriaisiais gėrimais, alkoholio įstatymais bei apie alkoholį ir jo įtaką sveikatai. Praktinis užsiėmimas restorane - vynas ir skirtinga mėsa.

III semestras. Geriausias pasaulio vynas (kokybiniai skirtumai svarbiausiuose vyno regionuose). Vynas ir ekonomika, gilinamasi į viskio ir konjako gėrimus, vyną ir kultūrą (menas, muzika, literatūra). Praktinis užsiėmimas restorane.

Someljė PRO papildomos paskaitos:

Alus, vyno ir sūrio derinimas, arbata, kava, someljė darbas - vyno pateikimas ir  meniu sudarymas, vanduo ir jo derinimas su vynu, sakė ir kt.

 

Kursų datos

I-ojo semestro pradžia -  2022 m. rugsėjo  12 d., paskaitos vyks kartą per savaitę, pirmadienio vakarais nuo 18:00 val. iki 20:30 val.

II-ojo semestro pradžia - 2022 m. rugsėjo 14 d., paskaitos vyks kartą per savaitę, trečiadienio vakarais nuo 18:00 val. iki 20:30 val.

III-ojo semestro pradžia - 2022 m. rugsėjo 13 d., paskaitos vyks kartą per savaitę, antradienio vakarais nuo 18:00 val. iki 20:30 val.

 

Kaina

Pagrindinių studijų kaina:

€1200 už I-ąjį semestrą
€1200 už II-ąjį semestrą
€1200 už III-ąjį semestrą

Someljė Pro studijų kaina:

€1250 už I-ąjį semestrą
€1250 už II-ąjį semestrą
€1250 už III-ąjį semestrą

Renginio registracija Užpildykite dalyvio anketą
Registruotis
Registruokitės
i

Someljė kursai. Pirmas semestras

1250.00 €
+ ‒
Atgal
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika