Lengvai oksiduotas oolongas taip pat žinomas kaip Qing Xiang, kuris reiškia lengvą, gaivų ir kvapnų. Tvirtai susukti arbatos lapeliai lėtai atsidaro ir pasižymi stipriu gėlių aromatu, primenančiu lelijas ir sausmedžius. Subtilus ir saldus skonis su labai rafinuotais bruožais ir tolygia, kremine tekstūra, paliekančia ilgai išliekantį saldų poskonį.
Tai taip pat labai universali arbata, kurią galima paruošti gong-fu būdu arba tiesiog į puodelį įpylus kelis lapelius-rutuliukus.
Paruošimas: 3 g. arbatos užpilti 95˚C vandeniu, lapeliams išsiskleidus, palaukti dar 3 minutes. ir tuomet mėgautis. Galite plikyti kelis kartus, ir kaskart atsiskleis kitoks skonis.
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros