Vytinta ir pjaustyta Iberijos kiaulienos nugarinė su prieskoniais. *Bellota - kiaulės buvo maitinamos ąžuolo gilėmis (burnoje tirpstanti, daugiau riebalų turinti mėsa).
Sudedamosios dalys: kiaulienos nugarinė, druska, paprika, gliukozė, cukrus, prieskoniai, konservantai (E-250, E-252), antioksidantas (E301).
Energinė vertė (100g): 1366 kJ / 326 Kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g, angliavandeniai 1,6 g, iš kurių cukrūs <0,5 g, baltymai 42 g, druska 2,7 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-5°C). Rekomenduojama pakuotę atidaryti 10 minučių iki vartojimo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros