• About us
  • Contacts
  • Delivery
  • Terms & Conditions
Sign In
LTEN
  • Wine
  • Spirits
  • Non-alcoholic alternatives
  • Food
  • Accessories
  • Events
0 vnt. 0.00 €
Lietuvių
Sign In
  • Wine
  • Spirits
  • Non-alcoholic alternatives
  • Food
  • Accessories
  • Events
  • About us
  • Contacts
  • Delivery
  • Terms & Conditions

G. Tartufi 4 produktų rinkinys


CategoryUžtepėlės
ProducerGiuliano Tartufi
CountryItaly
Back to list
23.00 €
+ ‒

Description

Gurmaniškas rinkinys, kurį sudaro 4 istoriniai Giuliano Tartufi gaminiai: trumų padažas (50g), baravykų kremas su baltaisiais trumais (45g), parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais (45g) ir ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais (55ml). 

Sudedamosios dalys: trumų padažas: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasarinia trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos. Baravykų kremas su baltaisiais trumais: baravykai 58,5% (Boletus edulis and rel group), ypač tyras alyvuogių aliejus, druska, kvapiosios medžiagos, baltieji trumai 0,5% (Tuber magnum Pico). Parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais: grietinėlė 86%, parmezano sūris 5% (pienas, druska, šliužo fermentai), kukurūzų krakmolas, baltieji trumai 3% (Tuber Borchii Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E270). Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais: ypač tyras alyvuogių aliejus, kvapiosios medžiagos.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.

Energinė vertė (100g): trumų padažas: 1465 kJ/356 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g, angliavandeniai 2,9 g, iš kurių cukrūs 0,2 g, skaidulų 1,8 g, baltymai 3,2 g, druska 1,5 g. Baravykų kremas su baltaisiais trumais: 1376 kJ/334 kcal, riebalai 35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandeniai 3,6 g, iš kurių cukrūs 0,6 g, skaidulų 3 g, baltymai 2 g, druska 0,38 g. Parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais: 1361 kJ/330 kcal, riebalai 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g, angliavandeniai 4,5 g, iš kurių cukrūs 1,5 g, skaidulų 0,5 g, baltymai 2,9 g, druska 0,79 g. Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais: 3676 kJ/894 kcal, riebalai 99 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius (kremą ir padažus) laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas. 

About producer

Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis. All products by this producer
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Recommendations
    • Popular products
    • Expert selections
    • Privacy policy
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Working hours:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Working hours:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
ALCOHOL CONSUMPTION HAS NEGATIVE EFFECTS. -ANGE ALCOHOLIC BEVERAGES ARE PROHIBITED FROM SELLING, PURCHASING AND TRANSFERRING TO MINORS. © 2016 - 2020 All rights reserved Vyno klubas.                                                                                                                                                               
Sukurta Sonaro
We use cookies to improve the quality of our service. You can cancel them at any time. By continuing browsing, You accept our Privacy Policy