Vasarinių trumų padažas - dėl savo paprasto panaudojimo, subtilaus trumų ir grybų skonio yra G. Tartufi įmonės bestseleris. Produktas puikiai tinka prie daugelio receptų: pagardinti šviežius makaronus, ravioli/tortellini makaronų įdarytų anties mėsa, griliuje keptų daržovių (ypač prie bulvių, baklažanų, paprikų).
Sudedamosios dalys: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasariniai trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos, druska.
Energinė vertė (100g): 1465 kJ/356 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g, angliavandeniai 2,9 g, iš kurių cukrų 0,2 g, skaidulų 1,8 g, baltymai 3,2 g, druska 1,5 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros