Vasaros trumų padažas - stipraus trumų ir grybų skonio, bei paprasto naudojimo. Dėl šių savybių produktas puikiai tinka daugeliui receptų.
Sudedamosios dalys: kultivuoti grybai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, vasariniai trumai 20% (Tuber aestivum Vitt.), saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, druska, kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 1855 kJ/451 kcal, riebalai 47,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,4g, angliavandeniai 2,1g, iš kurių cukrų 0,4g, skaidulų 2,2g, baltymai 2,6g, druska 0,52g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros