Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Minkštasis, švelnaus, subtilaus skonio sūris pagamintas iš karvės, ožkos ir avies pieno mišinio. Sūris gaminamas Italijoje, Pjemonto regione, gamintojas Caseificio dell'Alta Langa didžiuojasi, jog savo sūriu gamyboje naudoja tik tradicinius (senovinius) metodus ir griežtai nenaudoja jokių dirbtinių priedų.
Išorėje minkštas, turintis labai ploną luobelę, viduje tirštas ir standžios varškinės tekstūros ir švelnaus skonio (sūrinėje brandinamas vos 15 dienų). Puikiai tinka tiek su plonais trapučiais, tiek su bagetėmis, dera prie putojančių vynų, alaus.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės, ožkos ir avies pienas, grietinėlė, druska, renetas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g) : 1200 kJ / 290 kcal, riebalai 25 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 1,8 g, iš kurių cukrūs 1,8 g, baltymai 14 g, druska 1 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros