Vištienos paštetas (rillettes). Rillettes - tradicinis mėsos konservavimo būdas, kuris panašus į confit mėsos paruošimą, dėl ilgo mėsos troškinimo proceso. Ištroškinta mėsa yra suplėšoma arba sukapojama ir užkonservuojama savo pačios ar kitos mėsos taukuose.
Tai patiekalas, kurio įprastrai nesutiksite prabangiuose restoranuose, tačiau pasimėgauti galėsite tikrame prancūziškame kaime.
Sudedamosios dalys: vištos mėsa 78%, anties taukai, druska, prieskoniai.
Energinė vertė (100g): 1412 kJ / 341 kcal, riebalai 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11 g, angliavandeniai
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros