Kruopščiai atrinktos, ant grotelių kepintos raudonosios ir geltonosios paprikos, užkonservuotos saulėgrąžų aliejuje, pagardintos vasarinais trumais. Puikiai derės kaip šaltas garnyras prie pagrindinių patiekalų su mėsa ar žuvimi, praturtinti gurmanškas salotas, su pikantiškais pyragėliais.
Sudedamosios dalys: griliuje keptos paprikos 65%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas, cukrus, juodieji vasariniai trumai 2% (Tuber aestivum Vitt.), petražolės, kvapiosios medžiagos, druska, česnakas, vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos(E330), antioksidantas (E300).
Energinė vertė (100g): 352 kJ/85 kcal, riebalai 6,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandeniai 4,8 g, iš kurių cukrūs 0,9 g, baltymai 0,9 g, druska 1,6 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros