Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Armanjakas 45 metus brandintas ąžuolo statinėse. Išpilstytas 2011 metais.
Šviesios kaštonmedžio spalvos su aukso atspalviais. Aromatas ryškus, bet elegantiškas, su ąžuolo, grybų, džiovintų vaisių ir kavos aromatais. Burnoje išraiškingas ir galingas, prieskoniškas, su baltųjų pipirų natomis. Ilgo poskonio.
Patiekti kaip didžestyvą, bet puikiai tinka prie tortilijų, antienos patiekalų, sūrių, juodojo šokolado.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros