Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Tai vaisiškas, stipraus, bet glotnaus skonio armanjakas.
Paragavus pirmiausia jaučiamos slyvos, svarainiai, virtos kriaušės, cukruota apelsino žievelė. Kartu su eukalipto gaiva bei alyvuogių aliejaus natomis, atsiskleidžia ir švelnus ąžuolas.
Burnoje gėrimas sausas, riešutiškas, šiek tiek aliejiškas.
Rekomenduojame gerti kaip aperityvą, su ledu arba be.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros