„Artemisia Vulgaris“ – tai lotyniškas kiečio pavadinimas, kuris ir yra pagrindinis gėrimo ingredientas. Pavadinime esantis skaitmuo su pliusu „6+“ simbolizuoja, kad šiam gėrimui naudojame ne tik kiečius, bet dar šešias žoles, kurios užaugintos mažuose žolelių ir prieskonių augintojų ūkiuose netoli Pakruojo. Čia žolelės renkamos rankomis, karpant žiedelį po žiedelio.
Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, grūdinis rektifikuotas etilo alkoholis, džiovintos vaistinių šalavijų (Salvia officinalis) žolelės, vaistinių juozažolių (Hyssopus officinalis), citrininių monardų (Monarda citridiora), paprastųjų kiečių (Artemisia vulgaris) 0,15 %, karčiųjų kiečių (Artemisia absinthium) žolė, džiovinti raukšlėtųjų kinmėčių (Agastache rugosa) žiedai, džiovintos balinių ajerų (Acorus calamus) šaknys.
Laikymo sąlygos: nuo 10°C iki 25°C, laikymo metu gali atsirasti natūralių nuosėdų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros