Konjako gamyba - vynuogių auginimas, vyno fermentavimas, jo distiliavimas, distiliato brandinamas, maišymas ir buteliavimas kontroliuojami ir atliekami "Tessendier & Fils" šeimos konjako namuose. Eaux-de-vie stiliumi sukurtas tobulos pusiausvyros mišinys, gaunamas distiliuojant kruopščiai atrinktus vynus ir ilgus metus brandinant juos ąžuolo statinėse trigubo lygio rūsiuose, šį konjaką padarė unikaliu.
Rusvai gelsvos gintaro spalvos, džiovintų abrikosų, skrudintų migdolų,laukinių gervuogių, citrinų pyrago aromato. Subalansuotas, ilgo karamelizuotų vaisių poskonio.
2011 m. Los Angeles International Wine&Spirtis rinkimuose Park XO konjakas apdovanotas Aukso medaliu + "Best of Class" + "Best of Show".
2012 m. San Francisco World Spirits rinkimuose konjakuose apdovanotas Aukso medaliu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros