Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Francis, puoselėdami šeimos kulinarinę kelionę, jie ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francis sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio skysčio gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų rinkoje.
Ypatingai kvapnus, skaisčios gintaro spalvos armanjakas.
Gėrimo aromate dominuoja skrudinimo, tabako, pipirų, svarainių, gėlių, džiovintų vaisių, medaus, vanilės aromatai.
Burnoje armanjakas aksominis, sviestiškas, prieskoniškas, šildantis.
Poskonis išskirtinai ilgas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros