Nepasterizuotas, natūralios fermentacijos sidras.
Šis Cidre Pays d’Auge sidras gaminamas tradiciniu metodu:
Rankiniu arba mechaniniu metodu surenkamas obuolių derlius, nuplaunama ir sutraiškoma. Gautas minkštimas su sultimis pilamas į atvirus kubilus, kad sultys įgautų tinkamą spalvą ir atsiskleistų aromatai. Minkštimas spaudžiamas sultims išgauti, nedaroma filtracija. Lėta fermentacija trunka nuo 1 iki 4 mėnesių, natūralaus putojimo susidarymas butelyje trunka iki 3 mėnesių.
Aukso spalvos su oranžiniu atspalviu.
Aromate juntami prinokę vaisiai (labiausiai obuoliai). Turtingo skonio, gero balanso tarp saldumo ir kartumo.
Pateikti 8-10°C prie desertų (obuolių pyragai, desertai su grietinėle), mėsos (balta mėsa, ėrienos šonkauliukai, antienos kepsnys), sūrių (camembert, Pont l’Eveque, Livarot).
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros