Nepasterizuotas, natūralios fermentacijos sidras.
Šis Poire Demi Sec sidras gaminamas tradiciniu metodu:
Rankiniu arba mechaniniu metodu surenkamas kriaušių derlius, nuplaunama ir sutraiškoma. Gautas minkštimas su sultimis pilamas į atvirus kubilus, kad sultys įgautų tinkamą spalvą ir atsiskleistų aromatai. Minkštimas spaudžiamas sultims išgauti, nedaroma filtracija. Lėta fermentacija trunka nuo 1 iki 4 mėnesių, natūralaus putojimo susidarymas butelyje trunka iki 3 mėnesių.
Blyškios geltonos spalvos sidras, pasižymi intensyviu vaisių aromatu bei skoniu.
Patiekti 8-10°C kaip aperityvą, "kir normand" kokteiliui gaminti (su juodųjų serbentų likeriu Creme de Cassis) ar prie desertų su saldžiais vaisiais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros