Penkių Poli produktų rinkinys (3 likeriai ir 2 grapos)
1. Poli Mirtillo mėlynių likeris gaminamas iš grapos ir mėlynių. Aromate dominuoja mėlynių ir kitų miško uogų kvapai, taip pat jaučiamos pakalnučių natos. Burnoje saldaus, pilno ir malonaus skonio. Rekomenduojama patiekti 10-15 °C.
2.Poli Miele medaus likeris gaminamas iš akacijų medaus, natūralių mugo pušies, kadagio, mėtų ir citrinų ekstraktų. Aromate dominuoja pušies, kadagio, akacijos ir apelsinų žiedų kvapai. Burnoje saldaus, intensyvaus ir gaivinančio skonio. Rekomenduojama patiekti 10-15 °C
3. Klasikinė grapa pagaminta iš vietinių vynuogių veislių išspaudų. Aromatas vaisiškas; dominuoja obuolių, svarainių, slyvų kvapai. Burnoje harmoninga, elegantiška ir gaivi. Rekomenduojama patiekti 18-20 °C.
4.Poli Taiadea likeris gaminamas iš grapos, chininmedžio žievės, apelsinų žievelių ir gvazdikėlių. Aromatas prieskoniškas su vaisių natomis. Burnoje saldžiai karstelėjęs su toniko poskoniu. Rekomenduojama patiekti 10-15 °C.
5. Poli Liquirizia grapa gaminama iš Veneto vietinių vynuogių veislių išspaudų bei saldymedžio šaknies. Prieskoninių žolelių, arbatos aromato, burnoje saldžiai karstelėjusi . Rekomenduojama patiekti 18-20 °C.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros