Baltojo vyno stiliaus kombučios aromatas ir skonis gimsta iš tobulo dviejų arbatų derinio - Felina kanapių arbatos ir žaliosios arbatos iš garsiojo Junano regiono, Kinijoje.
Stiliumi panašus į Chardonnay vynuogių veilės baltąjį vyną iš Burgundijos. Pirminėsi aromato natose dominuoja lazdyno riešutų ir migdolų užuominos, vėliau išryškėja medetkų bei šeivamedžio žiedų švelnus aromatas, bei žemiškos natos.
Baltojo vyno stilius išsiskiria subalansuotu kompleksiškumu - ilgai išliekantis poskonis puikiai dera prie įvairių patiekalų - camamebert sūrių, keptos vištos, kreminių sriubų, žuvų, tokių kaip otas ar menkė.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, cukrus*, arbata (kanapių*, žalioji*, citrinžolių*), fermentuota arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
* ekologiška žaliava
Energinė vertė (100g) : 35 kJ / 8 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 2 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, baltymai 0,1 g, druskos <0,03 g.
Laikyti 2 - 24 ºC temperatūroje. Atidarykite lėtai. Atidarytą laikyti 4 - 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 dienas. Gali atsirasti natūralių nuosėdų. Alc. 0,0 % tūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros