"Solid cava"- modernus gastronominis putojantis vynas, sukurtas labiau valgyti šaukštu. nei gerti iš taurės - želė pavidalo. Tai molekulinės virtuvės atstovų iš "El Celler De Can Roca" restorano ir "Agusti Torello Mata" kūrinys. Šiam gėrimui naudojamas ispaniškas putojantis vynas Cava, daromas tradiciniu metodu, o po to natūralūs mikroorganizmai per keletą mėnesių labai žemoje temperatūroje sutirština šį vyną, paversdami jį želė, tačiau išsaugo vyno kokybę, putojimą ir aromatines savybės.
Bendras vyninės „Agusti Torello Mata“ ir restorano „El Celler de Can Roca“ gaminys. Tai produktas, jungiantis vyndarystę ir kulinariją. Drebučių konsistencijos kava skirta gardinti patiekalams bei naudojama kokteilių gamyboje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros