"Solid cava"- modernus gastronominis putojantis vynas, sukurtas labiau valgyti šaukštu. nei gerti iš taurės - želė pavidalo. Tai molekulinės virtuvės atstovų iš "El Celler De Can Roca" restorano ir "Agusti Torello Mata" kūrinys. Šiam gėrimui naudojamas ispaniškas putojantis vynas Cava, daromas tradiciniu metodu, o po to natūralūs mikroorganizmai per keletą mėnesių labai žemoje temperatūroje sutirština šį vyną, paversdami jį želė, tačiau išsaugo vyno kokybę, putojimą ir aromatines savybės.
Bendras Agusti Torello Mata vyninės ir El Celler de Can Roca restorano projektas. Tai produktas apjungiantis vyndarystę ir kulinariją. Želė konsistencijos cava skirta gardinti patiekalus bei naudojama kokteilių gamyboje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros