Shui Xian - viena seniausių arbatmedžių veislių, kilusi iš Phoenix ir vėliau išplitusi Wu Yi kalnuose yra gaminama nuo 16 a. Shui Xian arbatmedžiai palyginus su kitais, turi labai didelius lapus, kurie yra atsparūs temparatūroms ir yra lengvai auginami. Kruopščiai nurinkto derliaus, apvytinta, sukratyta bambukiniuose krepšiuose, 50 - 60 % fermentuota, du kartus ant anglių rūkyta arbata yra švelnaus skonio.
Arbata išsiskiria savo švelniu rudojo cukraus, karamelės saldumo ir gėlių skonių palete. Poskonyje ypatingai juntamas rudojo cukraus skonis. Aromatuose dominuoja kakavos, medaus ir pušies natos.
Paruošimas: arbatinį šaukštelį (3g) arbatžolių užplikykite 350 ml 100 °C vandeniu ir palaikykite 2 minutes. Arbatžoles galite plikyti 3 kartus.
Laikykite tamsioje, sausoje vietoje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros