Dovanų dėžutėje supakuotas rinkinys, puikiai tiksiantis ne tik natūraliųjų, minimalios intervencijos vynų mėgėjui, bet ir visiems tiems, kurie iš aukšto žvelgia į tokio tipo vynus bei tiems, kurie norėtų žengti į natūralaus vyno pasaulį - šiame rinkinyje esantys vynai yra puikus įrodymas, kad ir vedamiems minimalios intervencijos požiūrio galima pagaminti labai švarų, elegantišką, išraiškingą vyną.
Éric Texier Chat Fou Côtes du Rhône AOC 2021 - vynas be pridėtinių sulfitų, neskaidrintas ir nefiltruotas, fermentuotas su vietinėmis mielėmis. Vynas kvepia aviečių, vyšnių ir gervuogių kompotu su pomidorų natomis. Vidutinės rūgšties ir negausių taninų, vaisiškas ir minerališkas. Unikalus bandymas Šiaurės Ronoje, granitiniame dirvožemyje, padaryti vyną be Syrah. Fermentacija vykdyta atvirose talpose, brandintas betono kubiluose nuo 12 iki 18 mėn.
Meinklang Graupert Grauburgunder Trocken 2018 - vynuogių sultys dalimis fermentuojamos betoninėse ir nerūdijančio plieno talpose. Vynas nefiltruojamas ir neskaidrinamas. Dėl ilgo kontakto su tamsiomis 'Pinot Gris' vynuogių žievelėmis, sultys nusidažo švelnia oranžine spalva. Vynas pasižymi gaiviu nokių baltųjų kaulavaisių, antaninių obuolių, kriaušių aromatais, kuriuos įrėmina pievų žalumynų natos. Skonyje dominuoja gaivus, sultiškas šviežių vaisių skonis.
Oilala žaliosios alyvuogės Bella di Cerignola - tradicinės Apulijos regiono Bella di Cerignola alyvuogės yra didelės, gaivaus ir kartu švelnaus vaisiško skonio.
Tempo di Nocciole skrudinti lazdyno riešutai IGP - išskirtinės kokybės ir skonio skrudinti lazdyno riešutai iš Italijos, Pjemonto regiono. Šešiolikoje ha augantys riešutmedžiai asmeniškai prižiūrimi savininkų visose augimo, genėjimo, surinkimo ir skrudinimo procesuose. Visas procesas kontroliuojamas “Nord Ovest Quality Institute”, kuris patvirtina aukščiausią riešutų kokybę.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros