Neįprasti itališki saldainiai giandujotti: didesne Pjemonto riešutų ir kakavos koncentracija pagerinti tradiciniai itališki saldainiai suteikia intensyvesnį ir aromatingesnį pasimėgavimą.
Sudedamosios dalys: cukrus, Pjemonto lazdyno riešutai (25%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos, minimalus kakavos kiekis 32%.
Sudėtyje yra pieno, sojos, riešutų (lazdyno, gali būti migdolų, pistacijų) pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2368 kJ/568 kcal, riebalai 38g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17g, angliavandeniai 48g, iš kurių cukrų 40g, baltymai 8,6g, druska 0,18g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros