Neįprasti tradiciniai itališki saldainiai giandujotti su pistacijų įdaru aplietu baltuoju šokoladu, sukurti bendradarbiaujant su Pariani kompanija.
Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos), Sicilijos pistacijų pasta 30%, kakavos sviestas, juodasis šokoladas (kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos, minimalus kiekis kakavos 60%).
Sudėtyje yra pieno, sojos, riešutų (pistacijų, gali būti lazdyno riešutų, migdolų) pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2581 kJ/622 kcal, riebalai 49g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,5g, angliavandeniai 33g, iš kurių cukrų 32g, baltymai 9,7g, druska 0,25g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros