Subtilios metalinės dėžutės, gimusios iš skonio ir elegancijos susidūrimo. Itališki 3 rūšių saldainiai: nocciolini (praline su Pjemonto lazdyno riešutais), boeri (praline su vyšniomis ir likeriu) ir limoncelli (praline su Sorento limončelo kremu).
Sudedamosios dalys: išoriniai ingredientai 55%: ypač juodas šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, dehidratuotas sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos. Minimalus kakavos kiekis 50,2%). Įdarų ingredientai 45%: Boero: išlydytas cukrus (sacharozė, gliukozės sirupas, vanduo), vyšnių skonio likeris (alkoholis, vanduo, vyšnių skonis), alkoholyje mirkytos vyšnios 14%. Nocciolino: Pjemonto lazdyno riešutai 45%, cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos. Min. kakavos kiekis 30%. Limoncello: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos), citrinų medus, citrinų ekstraktas 5% (alkoholis, citrinų žievelės).
Sudėtyje yra pieno, sojos, riešutų (lazdyno, gali būti migdolų, pistacijų), alkoholio pėdsakų.
Energinė vertė (100 g): Nocciolino: 2511 kJ/605 kcal, riebalai 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 34 g, iš kurių cukrų 27 g, baltymai 9,7 g, druska 0,04 g. Boero: 1885 kJ/451 kcal, riebalai 21 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, angliavandeniai 55 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 4,4 g, druska 0,01 g. Limoncello: 1999 kJ/479 kcal, riebalai 23 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 51 g, baltymai 4,8 g, druska 0,05 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros