Dviejų rūšių triufeliai gaminami iš Pjemonto lazdyno riešutų ir aukščiausios kokybės šokolado. Dėl aukštos kokybės lazdyno riešutų pastos gaunamas minkštas praline, kurio viduje yra torrone grūdeliai, o kitame – kakavos. Pabaigai triufelis apibarstomas kakava.
Sudedamosios dalys: triufeliai su torrone grūdeliais (nuga): juodasis šokoladas (cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos), Barbero torrone grūdeliai 17% (Pjemonto lazdyno riešutai, medus, cukrus, gliukozės sirupas, kiaušinio baltymas, bulvių krakmolas, vanduo, alyvuogių aliejus-, natūrali vanilė iš Madagaskaro, kukurūzų krakmolas), cukrus, Pjemonto lazdyno riešutų pasta, Pjemonto lazdyno riešutų grūdai, kakavos milteliai. Triufeliai su kakavos gabalėliais: juodasis šokoladas (cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralios vanilės kvapiosios medžiagos), cukrus, Pjemonto lazdyno riešutų pasta, Pjemonto lazdyno riešutų grūdai, kakavos grūdai 5%, kakavos milteliai.
Sudėtyje yra gliuteno, kiaušinių, sojos, medaus, riešutų (lazdyno, gali būti migdolų, pistacijų), pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2278 kJ/546 kcal, riebalai 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12 g, angliavandeniai 54 g, iš kurių cukrų 50 g, baltymai 5,8 g, druska 0,02 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros