Kreminės tekstūros, minkštas sūris, gaminamas iš nepasterizuoto karvės pieno Šampanės regione. Sūris brandinamas drėgnuose rūsiuose 2 savaites ir subrendusi žievelė pasižymi lengvai vaisišku skoniu ir lengvu grybišku aromatu. Viduje minkštas ir kremiškas. Puikiai derantis su šampanu ar kitu kilniu putojančiu vynu, taip pat tinka su džiovintais vaisiais ir riešutais.
Sudėtis: žemoje temperatūroje apdorotas karvės pienas, druska, fermentai (gyvūninės kilmės).
Energretinė vertė (100 g.): 1120 kJ/270 kcal, riebalai 22 g, sočiųjų riebalų rūgščių 15,8 g, angliavandeniai 1 g iš jų cukrų 0,5 g, baltymai 17 g, druska 2 g.
Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros