18 aukščiausios kokybės šokoladinių triufelių įspūdingo grožio dėžutėje, kurios net nereikės pakuoti! Kiekvienas triufelis rankomis apvoliojamas Cluizel kakavoje tiesiai iš Madagaskaro kakavos plantacijų.
Norite dovanoti rinkinyje? Šokoladiniai triufeliai puikiai dera su daugeliu vynų - raudonaisiais kaip Pinot Noir ar Zinfandel, portu bei saldžiaisiais vynais.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, cukruota apelsino žievelė (apelsinas, cukrus, gliukozės sirupas), kakavos sviestas, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, nenugriebto pieno milteliai, dehidruotas sviestas, vaflis (kviečių miltai, cukrus, sviestas, lieso pieno milteliai, miežių salyklas, druska), aviečių tyrė (avietės), grietinėlė, gliukozės sirupas, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), medus, cukruotų citrinų žievelė (citrina, cukrus, gliukozės sirupas), pistacijų riešutai, invertuotas cukrus, emulsiklis (rapsų lecitinas), avietės, tirštiklis (pektinas), kiaušinio baltymas, Burbono vanilės ankštis, cinamonas, imbieras.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (migdolų, lazdynų, pistacijų), kiaušinio ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2247 kJ / 538 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 44 g, iš kurių cukrų 38 g, baltymai 7 g, druska 0,07 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros