Laisvėje auginamų juodųjų Iberijos kiaulių čiorizo dešra su paprika. *Bellota - kiaulės buvo maitinamos ąžuolo gilėmis (burnoje tirpstanti, daugiau riebalų turinti mėsa).
Sudedamosios dalys: kiaulienos mėsa ir riebalai, druska, paprika, dekstrozė, dekstrinas, ypač tyras alyvuogių aliejus, prieskoniai, augalinės skaidulos, konservantai (E250, E252), antioksidantas (E301).
Energinė vertė (100g): 1929 kJ / 461 Kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai 4,3 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 30 g, druska 3,1 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-5°C). Rekomenduojama pakuotę atidaryti likus 10 minučių iki vartojimo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros