Čederis – vienas populiariausių Anglijoje gaminamų sūrių. Pradėtas gaminti ir iki šiol gaminamas Somerseto grafystėje, Velso miestelyje, iš Šorthorno ir Eiršyro karvių pieno. Pirminė čederio masė esti balta, tačiau populiaru ją dažyti natūraliomis gelsvomis medžiagomis – šafranu ir daržinės urlijos vaisių ekstraktais. Čederis puikiai lydosi – neatsiranda ilgų sūrio gijų. Siūlome čederį rinktis prie vaisiško ir mažai taninų turinčio „Cabernet Sauvignon“ (Čilė, Australija), vintažinio porto, stipraus tamsaus alaus ar netgi ąžuolo statinėje brandinto „Chardonnay“!
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas.
Energretinė vertė (100 g): 1725kJ/416 kcal, riebalai 34,9 g, sočiųjų riebalų rūgščių 21,7 g, angliavandeniai 0,1 g iš jų cukrų 0,1 g, baltymai 25,4 g, druska 1,8 g.
Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros