Gurmaniškas rinkinys, kurį sudaro 4 istoriniai Giuliano Tartufi gaminiai: trumų padažas (50g), baravykų kremas su baltaisiais trumais (45g), parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais (45g) ir ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais (55ml).
Sudedamosios dalys: trumų padažas: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasarinia trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos. Baravykų kremas su baltaisiais trumais: baravykai 58,5% (Boletus edulis and rel group), ypač tyras alyvuogių aliejus, druska, kvapiosios medžiagos, baltieji trumai 0,5% (Tuber magnum Pico). Parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais: grietinėlė 86%, parmezano sūris 5% (pienas, druska, šliužo fermentai), kukurūzų krakmolas, baltieji trumai 3% (Tuber Borchii Vitt.), druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (E270). Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais: ypač tyras alyvuogių aliejus, kvapiosios medžiagos.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): trumų padažas: 1465 kJ/356 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g, angliavandeniai 2,9 g, iš kurių cukrūs 0,2 g, skaidulų 1,8 g, baltymai 3,2 g, druska 1,5 g. Baravykų kremas su baltaisiais trumais: 1376 kJ/334 kcal, riebalai 35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10 g, angliavandeniai 3,6 g, iš kurių cukrūs 0,6 g, skaidulų 3 g, baltymai 2 g, druska 0,38 g. Parmezano sūrio padažas su baltaisiais trumais: 1361 kJ/330 kcal, riebalai 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g, angliavandeniai 4,5 g, iš kurių cukrūs 1,5 g, skaidulų 0,5 g, baltymai 2,9 g, druska 0,79 g. Ypač tyras alyvuogių aliejus su baltaisiais trumais: 3676 kJ/894 kcal, riebalai 99 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius (kremą ir padažus) laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros