Itališki kukuliai (gniocchi) su vasariniais trumais reprezentuoja Italijos virtuvės istotiją, o jų paruošimas užtrunka vos kelias minutes. Jų tekstūra unikali, o baltųjų bulvių ir trumų skoniais puikiai susilieja, tad pagardinti užtenka vos sviesto ir Parmezano sūrio, kad gautumėte nuostabų patiekalą. O mėgstantiems intensyviau - siūlome pridėti keletą G. Tartufi trumų griežinėlių.
Sudedamosios dalys: dehidruotos bulvės (70%) (vanduo, bulvių dribsniai), kvietiniai miltai, bulvių krakmolas, paruošti vasariniai trumai (3%) (vasariniai trumai (1,7%) (Tuber aestivum Vitt.), vanduo, druska, kvapioji medžiaga), ryžių miltai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (pieno rūgštis), konservantas (sorbo rūgštis).
Sudėtyje yra gliuteno pėdsakų. Gali būti sojos pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 658 kJ / 155 kcal, riebalai 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandeniai 33 g, iš kurių cukrūs 0,1 g, skaidulų 0 g, baltymai 5,2 g, druska 1,4 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros