Kruopščiai atrinkti, ant grotelių kepinti, vos kelios valandos po derliaus nurinkimo, artišokai. Užkonservuoti saulėgrąžų aliejuje, pagardinti vasarinais trumais. Puikiai derės kaip šaltas garnyras prie pagrindinių patiekalų su mėsa ar žuvimi, praturtinti gurmanškas salotas, su pikantiškais pyragėliais.
Sudedamosios dalys: griliuje kepti artišokai 65%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas, juodieji vasariniai trumai 2% (Tuber aestivum Vitt.), petražolės, kvapiosios medžiagos, druska, česnakas, vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos(E330), antioksidantas (E300).
Energinė vertė (100g): 463 kJ/112 kcal, riebalai 9,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g, angliavandeniai 3,8 g, iš kurių cukrūs 0,5 g, baltymai 1,9 g, druska 1,3 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 14 dienas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros