Avinžirnių užtepėlė su vasariniais trumais - Artimųjų Rytų virtuvės klasika su rafinuotu trumu skoniu puikiai derės su falafeliais, avokadais, duona ar pita.
Sudedamosios dalys: avinžirniai, vanduo, ypač tyras alyvuogių aliejus, sezamų pasta, vasariniai trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), citrinos sultys, obuolių sulčių koncentratas, druska, kvapiosios medžiagos, česnakas, kuminas, paprika.
Sudėtyje yra sezamų produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 965 kJ/233 kcal, riebalai 18 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,0 g, angliavandeniai 9,7 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, skaidulų 5,5 g, baltymai 5,3 g, druska 2,1 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros