Laisvėje auginamų juodųjų Iberijos kiaulių vytinta ir pjaustyta nugarinė su paprika. *De cebo iberico - kiaulės buvo maitintos javais ir ankštinėmis daržovėmis.
Sudedamosios dalys: kiaulienos nugarinė, druska, paprika, cukrus, prieskoniai, konservantai (E250, E252), antioksidantai (E301).
Energinė vertė (100g): 1366 kJ / 326 Kcal, riebalai 17 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g, angliavandeniai 1,6 g, iš kurių cukrūs <0,5 g, baltymai 42 g, druska 2,7 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (0-5°C). Rekomenduojama pakuotę atidaryti likus 10 minučių iki vartojimo.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros