Minkštasis, nepasterizuoto karvės pieno sūris. Žievelė plaunama su putojančiu vynu, pagamintu Šampanės regione, Prancūzijoje.
Sudedamosios dalys: žemoje temperatūroje apdorotas karvės pienas, druska, renetas - šliužo fermantas, pieno fermentai, natūralus dažiklis - Anatas (E160b).
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g) : 1130 kJ / 272 kcal, riebalai 22 g, sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 1,5 g iš jų cukrų < 0,5 g, baltymai 15 g, druska 2 g.
Laikyti 4 - 8 °C laipsnių temperatūroje.
Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros