Michel Cluizel migdolai skrudinami su karamelizuotu cukrumi variniame katiliuke. Tuomet, kiekvienas migdolas tradiciškai padengiamas Michel Cluizel tamsiu šokoladu (60 % kakavos).
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai, kakava, cukrus, kakavos sviestas, standiklis (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas, šelakas), emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra migdolų riešutų pėdsakų. Gali būti gliuteno, pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2329 kJ / 557 kcal, riebalai 42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 32 g, iš kurių cukrų 28 g, baltymai 11 g, druska 0,01 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros