• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Michel Cluizel juodojo ir pieniško šokolado saldainių asorti "Noir & Lait 15" 165 g


KategorijaSaldumynai
GamintojasManufacture Cluizel
ŠalisPrancūzija
Talpa165
Grįžti į asortimentą
21.00 €
+ ‒

Aprašymas

15 skirtingų juodojo ir pieniško šokoladinių saldainių rinkinys. Be pridėtinių kvapiklių. 

Sudedamosios dalys: cukrus, kakava, kakavos sviestas, lazdynų riešutai, migdolų riešutai, konditerinis sviestas, nenugriebto pieno milteliai, aviečių pasta (avietės, rafinuoto cukraus sirupas), grietinėlė, gliukozės sirupas, rafinuotas cukrus, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), spanguolės, emulsiklis (lecitinas), medus, kavos pupelės, Guerando druska, avietės, tirštiklis (pektinas), Espelette pipirai, dažikliai (kurkuminas, karminas), Burbono vanilės ankštis, imbieras, cinamonas.

Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdynų, migdolų), kiaušinių, gali būti gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2284 kJ/547 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 37 g, baltymai 6 g, druska 0,09 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika