1ers Crus de Plantation Bars - nuo 1997 m. „Cluizel“ artimai bendradarbiauja su žinomais kakavos augintojais visame pasaulyje. Visai kaip ir vyne, ši kolekcija atskleidžia kiekvieno specifinio terroir (dirvožemio) savitą skonį ir aromatą.
Apie gamintoją:
Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros