Šokoladiniai lazdynų riešutų perlai - saldainiai iš kruopščiai atrinkų, skrudintų lazdynų riešutų, padengtų gianduja (šokolado ir lazdynų riešutų pastos (30%) mišinys) šokoladu ir trijų skonių glaistu: aviečių, druskos ir kokosų.
Sudedamosios dalys: lazdynų riešutai (min. 24%), cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, vaflis (kviečių miltai, cukrus, sviestas, nugriebto pieno milteliai, miežių salyklas, druska), kakava, kokosai, glaistas (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), karamelės dribsniai (cukrus, dehydruodas sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, druska), avietės, glaistas (gumiarabikas), emulsiklis (rapsų lecitinas), kakavos pudra, druska, burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (lazdynų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2466 kJ / 590 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18 g, angliavandeniai 41 g, iš kurių cukrų 34 g, baltymai 8 g, druska 0,3 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros