• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Michel Cluizel šokoladas Kayambe Grand Ivoire 36 % 70 g


KategorijaŠokoladas
GamintojasManufacture Cluizel
ŠalisPrancūzija
Talpa70
Grįžti į asortimentą
5.00 €
+ ‒

Aprašymas

Pasinerkite į švelnumo pasaulį su Kayambe Grand Ivoire šokolado plytele. Specialiai sukurtas išrankiausiems baltojo šokolado megėjams, yra gryno pasitenkinimo akimirkos pažadas. Pieno, sviestinio pyrago, vanilės natos susilieja burnoje ir išryškina aukštą ingredientų, reikalingų jų gamybai, kokybę. Baltojo šokolado plytelė turi labai nedidelį kiekį cukraus, bei yra pažymėta "Noble Ingredients" ženklinimu - užtikrinčių aukščiausią produktų kokybę. 

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2542 kJ / 608 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 48 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 6 g, druska 0,24 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika