Brandintas pasterizuoto karvės pieno sūris, gaminamas tradiciniu būdu – sūrį apsukant eglės žieve. Viduje minkštas, kremiškas. Tai vasarinis mondoras (Mont d'Or), gaminamas mažesnis.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, renetas - šliužo fermantas, druska, fermentai (gyvūninės kilmės).
Energretinė vertė (100 g.): 1360 kJ/328 kcal, riebalai 26,5 g, sočiųjų riebalų rūgščių 17,1 g, angliavandeniai 0,979 g iš jų cukrų 0,352 g, baltymai 21,9 g, druska 1,38 g.
Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros