Brandintas pasterizuoto karvės pieno sūris, gaminamas tradiciniu būdu – sūrį apsukant eglės žieve. Viduje minkštas, kremiškas. Tai vasarinis mondoras (Mont d'Or), tik gaminamas mažesnis.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, renetas - šliužo fermantas, druska, pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100 g) : 1128 kJ / 272 kcal, riebalai 22 g, sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai < 0,5 g iš jų cukrų < 0,5 g, baltymai 18 g, druska 1,5 g.
Laikyti 4 - 8 °C laipsnių temperatūroje.
Šią prekę galite įsigyti mūsų parduotuvėje Vilniuje, Stumbrų g. 15 ir Klaipėdoje, Liepų g. 20.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros