Taručių kaime, Rokiškio rajone, prie pat sienos su Latvija, apsupta vynuogynų ir miškų, įsikūrusi sodyba „Roksala“. Šioje vietoje gimsta Lietuviško vyno istorija į kurios puslapius „Roksala“ įsirašė visiems laikams.
Paragaukite lietuviško vynuogių vyno „Adalmiina“, kvepiančio šviežiais sodo obuoliais, citrusiniais vaisiais ir melionais, suteikiančiais kvapams kompleksiškumo. Burnoje vynas išlaiko pavydėtiną balansą ir minerališkumą papildomą greipfrutų ir nokių kriaušių poskonį.
Antrasis vynas, kuris pratęs kelionę po lietuviškų skonių pasaulį, tai naujasis „Roksala rožinis putojantis vynas“ gaminamas Pet-Nat metodu iš iš Sėlių krašte užaugintų, surinktų ir kruopščiai atrinktų vaisių bei uogų. Vyno buteliuose yra natūralių mielių nuosėdų, kurios kiekvienam buteliui suteikia netikėtumo ir žaismingumo įspūdį. Pagrindinė vyno žaliava – rabarbarai ir avietės.
Galiausiai po tokio gaivaus vyno belieka pereiti prie deserto ir atsigerti „Šušvės tradicinio midaus“ kuris gaminamas tik iš bityno bičių medaus natūralios fermentacijos būdu. Subtilumo skoniui suteikia gamyboje naudojamos kadagio uogos ir apyniai.
Visi vynai, kaip pridera, pasieks jus dovanų dėžutėje.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros