AALTO vynas tai 100% Tempranillo 16 mėnesių brandintas prancūziško ir amerikietiško ąžuolo statinėse. Jame dominuoja tamsios uogos – mėlynės, slyvos, kakava, vanilė, minerališkumo natos, vynas turi nokų vaisiškumą, bet išsaugo gaivumą dėl pakankamo rūgšties kiekio.
AALTO prieš kelerius metus pateko ir į Wine Spectator pasaulio TOP 100 vynų sąrašo 6-tąją vietą, įveikęs ženkliai brangesnius pasaulio vynus. Kiekvienas šio vyno derlius gauna aukštus kritikų vertinimus.
Patiekti 16°C temperatūros prie ėrienos patiekalų, ant grotelių keptos mėsos ar brandžių sūrių. Vynas idealus prie antrekoto ar kito jautienos pjausnio, tai gril sezono vynas, kuris dažnai sutinkamas geriausių pasaulio steakhouse restoranų vyno kortose.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros