Tankus, gyvybingas ir minerališkas vynas reprezentuojantis vyninės vynuogyno istoriją. Tai pirmas šio pripažinimo pelniusio vynuogyno išpilstymas į butelius nuo tada, kai valdymą perėmė naujasis savininkas Antony Beck ir jo komanda.Vynuogės skinamos rankomis saulėtekio metu ir nedelsiant vežamos į vyno daryklą. Fermentacija atlikta su vietinėmis/laukinėmis mielėmis ąžuoliniuose, betoniniuose ir nerūdijančio plieno induose. Mielės suteikia neįprastus gėlių, spanguolių, aviečių aromatus. Sumaišytas vynas brandintas maždaug metus ąžuolo statinėse, trečdalis iš jų naujos.
Patiekti 14-16 °C temperatūros su veršienos, laukinės paukštienos (kurapkos, fazano) patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros