Vynas yra gaminamas iš vynuogių užaugintų viename seniausių Quinta da Gaivosa vynuogyne. 2008-ieji metai Doero slėnyje buvo vėsesni, vynuogės sirpo palengva.
Vynuogių sultys yra fermentuojamos nerūdijančio plieno talpose. Tuo tarpu vyno brandinimas trunka 7 metus. Dvejus pirmuosius metus, vynas bręsta naujo ąžuolo statinėse, likusius 5-erius metus - butelyje.
Tamsios, vos perigimos rubino spalvos vynas. Vynas kvepia našlaičių, džiovintų slyvų ir saldymedžio aromatais. Burnoje juntami nugludinti, bet energingi taninai.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų su 'bolognese'padažu, jautienos kulninės troškinio, griliuje keptų dešrelių ar kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros